You are here: Home > Message Boards > Social Living >  Social Causes >tax humor
Social Living  Discussion Forum
 
Social Causes:tax humor
2007-11-12
Name: nanda TAX STRUCTURE IN INDIA





1) Qus. : What are you doing?
Ans.: Business.
Tax: PAY PROFESSIONAL TAX!



2) Qus. : What are you doing in Business?
Ans.: Selling the Goods.
Tax: PAY SALES TAX!!


3) Qus. : From where are you getting Goods?
Ans.: From other State/Abroad
Tax: PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI!



4) Qus. : What are you getting in Selling Goods?
Ans.: Profit.
Tax: PAY INCOME TAX!



5) Qus. : Where you Manufacturing the Goods?
Ans.: Factory.
Tax: PAY EXCISE DUTY!



6) Qus. : Do you have Office / Warehouse/ Factory?
Ans.: Yes
Tax: PAY MUNICIPAL
& FIRE TAX!



7) Qus. : Do you have Staff?
Ans.: Yes
Tax: PAY STAFF PROFESSIONAL TAX!



8) Qus. : Doing business in Millions?
Ans.: Yes
Tax: PAY TURNOVER TAX!



9) Qus. : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?
Ans.: Yes, for Salary.
Tax: PAY CASH HANDLING TAX!



10) Qus. : Where are you taking your client for Lunch & Dinner?
Ans.: Hotel
Tax: PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX!



11) Qus. : Are you going Out of Station for Business?
Ans.: Yes
Tax: PAY FRINGE BENEFIT TAX!



12) Qus. : Have you taken or given any Service/s?
Ans.: Yes
Tax : PAY SERVICE TAX!



13) Qus. : How come you got such a Big Amount?
Ans.: Gift on birthday.
Tax: PAY GIFT
TAX!



14) Qus. : Do you have any Wealth?
Ans.: Yes
Tax: PAY WEALTH TAX!



15) Qus. : To reduce Tension, for entertainment, where are you going?
Ans.: Cinema or Resort.
Tax: PAY ENTERTAINMENT TAX!



16) Qus. : Have you purchased House?
Ans.: Yes
Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE !



17) Qus. : How you Travel?
Ans.: Bus

Tax: PAY SURCHARGE!



18) Qus. : Any Additional Tax?
Ans.: Yes
Tax: PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.' s TAX !!!


19) Qus. : Delayed any time Paying Any Tax?
Ans.: Yes
Tax: PAY INTEREST & PENALTY!
Subscribe to this conversation Reply Anonymously

 This message has not received any replies yet. Why don't you post a reply!

All tips on Social Living
You ever wanted in one place.
No need to go anywhere else.
& Answers to Topic :
tax humor


Subscribe to this conversation! All tips on Social Living
You ever wanted in one place.
No need to go anywhere else.
& Answers to Topic :
tax humor


Subscribe to this conversation! All tips on Social Living
You ever wanted in one place.
No need to go anywhere else.
& Answers to Topic :
tax humor

Thanks for subscribing
You are already a member, please login to subscribe

------ OR ------

Expecting Parents
Parents of Babies
Last 7 Posts of this Board
RE:saree wearing
Hi i dont think there is any institute for saree wearing hearing for the first time. You can always try searching in google i m sure you will get your answer without going anywhere.... - Ankita [View Message]
RE:feeling shy
Hi dont worry rashi things wll be fine with time. Its important to wait back you will be fine over the period of time and even easily make friends. Dont think much and socialize as much as you can... - Ramini [View Message]
RE:saree wearing
hey nazleen currently i am not aware of any such institutes yet but i think you can go for youtube tutorials were you can see the video of saree draping and learn it. also you can try to visit some beautician and get lessons from here.... - neha [View Message]
RE:saree wearing
There is no such institute for saree wearing, instead you can learn how to drape a saree by watching you tube videos. Don’t waste your money for learning to drape saree. Any beautician can also teach you to drape a saree.... - Manjiri [View Message]
RE:feeling shy
It is a thing about habit, since you had many friends before you were able to talk to people freely without hesitating but now since you are not in the habit of talking to anyone much you are having problems in mixing up.... - Ashna [View Message]
RE:feeling shy
Hello rashmi,
Why do you feel like that please do not think like that if you feel alone then you will be like that only i wish you would get good friends who will share your feelings and trust you also.I hope it happen also.... - Siri [View Message]
RE:saree wearing
What a query ? you can ask anyone in your family they can guide you, teach you, or you can see on you tube as Saloni rightly suggested. But as per my knowledge there is no institute to teach how to wear saree. But you query gave me new business idea . Great have fun.... - Aditi [View Message]